Despre noi

Marca ,,Lamart, by Piere Lamart” reprezintă o gamă largă de vase și ustensile moderne, la prețuri accesibile, pentru un mod plăcut de a găti, ce aduce în bucătăria dumneavoastră grație, calitate și rafinament datorită unei prelucrări de calitate și unui design modern, inspirat din filozofia cu privire la un mod de a găti vesel a regretatului bucătar francez Piere Lamart.


img1.pngFrance is renowned for its gastronomyPiere Lamart

Franța este recunoscută pentru gastronomia sa. Aici se regăsesc nenumărate cafenele și restaurante decorate cu stele Michelin, unde elita culinară și-a demonstrat aptitudinile.

În centrul uneia dintre regiunile faimoase ale Bretaniei, pe coasta bogată a Oceanului Atlantic, se află un mic restaurant de familie în care a lucrat bucătarul Piere Lamart. Acest francez călduros și voios a reprezentat sufletul braseriei sale. Oamenii din împrejurimi nu puteau să și-l imagineze fără șorțul său dungat, pe care obișnuia să îl poarte zilnic peste tunica de bucătar.

Secretul său îl reprezenta ospitalitatea, modul în care își trata clienții și bucuria pe care o demonstra în fiecare lucru pe care îl realiza.

Linia de vase pentru gătit “Lamart by Piere Lamart” a fost inspirată din experiența, cunoștințele și modul vesel de a găti al acestui bucătar unic.